Falcon PRO CD-R hvit termisk printbar diamant dye 100 stk

  • 519.00 NOK

FalconMedia PRO produkter tilbyr den mest pålitelige  lagringsløsningen, designet og produsert for å matche alle profesjonelle  brukerkrav og sikre fu

I lager.
Lagerbalanse: 8
Artikkelnummer: FPB1984
Leverandør: Mediarange
Del

FalconMedia PRO produkter tilbyr den mest pålitelige  lagringsløsningen, designet og produsert for å matche alle profesjonelle  brukerkrav og sikre full avspillingskompatibilitet med duplikatorer.  Produktmiksen dekker fagpersonens behov og adresserer de krevende  applikasjonene innen duplisering, mastering og corporate. Den tilbyr en  pålitelig og velprøvd lagringsløsning som vil lagre data trygt i flere  tiår. Den kan registreres i forskjellige hastigheter og kommer i et  komplett utvalg av førsteklasses utskrivbare overflater for  blekkskriver, termisk og silketrykk.
For en lengre levetid for registrerte data, tilbyr FalconMedia PRO Ultra  Hard Coat-UHC ™, en ripebestandig proprietær teknologi UHC ™ er den  mest pålitelige løsningen for å beskytte oppdragskritiske data mot  potensielle forurensninger på platen og riper på grunn av feil  håndtering. Garantert levetidslagring på 50 år for CD-R, BDR og 30 år  for DVD-R, slik at du kan beholde alle dataene dine i lengre perioder  for å oppfylle forskrifter og samsvarskrav.

Kilde: www.falconrak.net